4 Nisan'da Topkapı'da çocuk oyunları oynayacağız!

Çocukluğumuzdaki sokak oyunları...

Her birimiz zaman zaman çocukluk günlerimizi anımsar özellikle sokaklarda oynadığımız oyunları. Her özlem bir tebessümdür yüzlerimizde. Biz de bu ayki Surdibi Buluşmamızda İstanbulumuzun en güzide, en tarihi, en oyun oynanabilir alanında sizlerin tebessümlerini harekete geçirip Topkapı Parkı Açık Anfi tiyatrosunda sokak oyunları oynayacağız.

Neler mi var sokak oyunlarında?

Kuka
Yakar Top- İstop
Seksek – İp Atlamaca
Körebe
Elma-Armut
Uzun eşek
Voleybol
Frizbi

İçinizdeki çocuğu ve çevrenizdeki tüm çocukları davet ediyoruz ve bekliyoruz. Gelin çocuk olalım, sokak oyunlarımızla eğlenelim, gülelim ve çocukça coşalım.

04 Nisan 2010 İstanbul’a Çık! Surdibi Buluşmaları Pazar Etkinliği Programı:

Saat 09.00 Her zamanki gibi Beyazıtağa Sosyal Tesisleri'nde buluşup hafif antrenman yapacağız (tekerlekli sandalyeyle, yürüyerek, koşarak vs.)

Saat 09:00 Hava güzel olursa Suna ve John Fındıklı'dan Topkapı'ya sahil boyunca bisikletle gelecekler. Onlara katılmak istiyorsanız, o saatte Fındıklı Aksigorta önünde olun!

Saat 10.30 Kahvaltı yine Beyazıtağa'da. Ayna zamanda biraz müzik dinlemek de hoş olur. Barış için Müzik grubunun temsilcilerini bekliyoruz

Saat 12.00-14.00 Topkapı Kültür Parkı açık anfi tiyatrosunda sokak oyunları oynayacağız. İstanbul’da yaşayıp bu oyunları oynamak kadar keyifli bir durum var mı?

Herkesi bekliyoruz!

Fatih Çelebi
0555 526 34 57


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder